2013-06-14 20:07:09
Φωτογραφία για ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΒΕΡΔΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Παίκτη του Ολυμπιακού θεωρούν ήδη οι Ισπανοί τον Ζοάν Βερδού, ενώ κάνουν λόγο για τετραετές συμβόλαιο και βρίσκονται... εν αναμονή των επίσημων εξελίξεων.

Θέμα ωρών θεωρούν στην Ισπανία τις ανακοινώσεις για τη μεταγραφή του Ζοάν Βερδού στον Ολυμπιακό, με συνεχή δημοσιεύματα για επιτυχή ιατρικά τεστ του 30χρονου παίκτη στην Αθήνα και εν αναμονή των υπογραφών για το συμβόλαιο που κατά τις τελευταίες πληροφορίες τους θα έχει τετραετή διάρκεια.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωί, ο Ολυμπιακός και η πλευρά Βερδού είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη συνεργασία τους, με την άφιξη του παίκτη στην Αθήνα μαζί με τον ατζέντη του Μάχικο Ντίαζ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο για μια σπουδαία μεταγραφή που δουλεύει με επιμονή εδώ και καιρό, για έναν παίκτη που θεωρεί άκρως απαραίτητο ο Μίτσελ στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στην Ισπανία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" έχουν αρχίσει και αφιερώματα για τις πολλές αποχωρήσεις Ισπανών παικτών και προπονητών από το πρωτάθλημα της χώρας τους, μετά την κατάκτηση του Euro 2008 και τους αλλεπάλληλους τίτλους σε εθνικό επίπεδο. Και σε αυτές τις αναλύσεις έχουν τον Μίτσελ και τον Βερδού που πήγαν στον... Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ