2013-06-14 23:59:58
Φωτογραφία για ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΕΦ...
Η φετινή αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό και ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες αποχωρούν για την ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Μετά τον Έισι Λο και ο Τζος Πάουελ αναχώρησε για τις ΗΠΑ, αποχαιρετώντας παράλληλα τον Πειραιά μια και δεν πρόκειται να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα χρονιά. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.«Απίστευτη χρονιά, ερυθρόλευκο έθνος. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ήττα στον τρίτο και τελευταίο τελικό της Basket League ΟΠΑΠ και η απώλεια του φετινού πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, παρότι είχαν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, έφερε απογοήτευση στον Ολυμπιακό. Η «επόμενη ημέρα» βρίσκει παίκτες και τεχνική ηγεσία να προσπαθούν να ηρεμήσουν από τα όσα έγιναν, πριν ο καθένας ξεχωριστά πάρει τις αποφάσεις του για το τι μέλλει γενέσθαι. Εξάλλου, λίγοι είναι οι παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Πρόκειται για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος όμως έχει μπάι άουτ για ΝΒΑ, τον Κάιλ Χάινς που επίσης μπορεί να μείνει ελεύθερος για να μεταγραφεί οπουδήποτε αρκεί να καλυφθεί το (μικρό) μπάι άουτ που προβλέπεται στο συμβόλαιό του και το Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, τον οποίο όμως στον Ολυμπιακό θα επιχειρήσουν να αποδεσμεύσουν. Κάτοικοι Πειραιά θα παραμείνουν, ό,τι κι αν γίνει, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής και Γιώργος Γεωργάκης, ενώ μόνο στο συμβόλαιο του Στράτου Περπέρογλου υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης από την πειραϊκή ΚΑΕ. Ελεύθεροι μένουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ