2013-06-15 00:02:02
Φωτογραφία για Ο Α. Σαμαράς είναι επικίνδυνος, υποστηρίζει αναγνώστρια
Η διεθνής κατακραυγή, η αντίδραση σύσσωμου του καλλιτεχνικού και πολιτισμικούς στερεώματος, καθώς κι εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών για το κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης είναι γεγονός!

Η αντίθεση και η αντίδραση όλων των πολιτικών κομμάτων πλην της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, είναι γεγονός! Το αντισυνταγματικό αληθές της απόφασης για το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι γεγονός! Γεγονός, όμως είναι και το ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι κωφός στις διαμαρτυρίες και τυφλός σε σχέση με τη Δημοκρατία, την οποία καταλύει διαρκώς από την πρώτη στιγμή που χρίστηκε πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία σαν να είναι το διαμέρισμά του. Ψηφίζει νόμους και μνημόνια που καταστρέφουν την Παιδεία, την Υγεία, την κοινωνική συνοχή την ίδια!

Μειώνει μισθούς και συντάξεις, καταργεί δώρα και εργασιακά κεκτημένα.

Παίρνει χρήματα από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και τα χαρίζει στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Κάθε απόφαση που παίρνει είναι υπέρ των κερδοσκόπων και κατά του λαού.


Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Επιβάλλει μια ατζέντα, που σε καμία περίπτωση δεν προασπίζει την ευημερία και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας.

Ανεβαίνει στο κάθε βήμα και ξεστομίζει αναλήθειες και ψεύδη την ίδια στιγμή που ζητάει από το προσωπικό του Υπουργείου Οικονομικών "μαγειρεμένα" στοιχεία, τα οπία θα δείχνουν επιτυχίες και πρόοδο.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Πήρε στα χέρια του την ιστορική παράταξη της ΝΔ και κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να την μετατρέψει σε άντρο ακροδεξιών στοιχείων, που μόνο στόχο έχουν την επιβολή ελέγχου και σε άντρο απολίτικων ανθρώπων που ενδιαφέρονται μόνο να διασφαλίσουν την βουλευτική καρέκλα τους.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και πρέπει να λείψει από την πολιτική σκηνή του τόπου, αλλά και από τον τόπο τον ίδιο.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ