2013-06-16 19:54:06
Φωτογραφία για ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΛΟ Η ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ...
Η Σεντ Ετιέν θεώρησε πως οι απαιτήσεις της Νανσί για τον Γιοάν Μολό είναι υπερβολικές και έτσι όλα δείχνουν πως αποσύρεται από την διεκδίκηση του παίκτη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει την ίδια ώρα να ασχολείται με τον παίκτη.

Τα 4 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Νανσί για τον Μολό κρίθηκαν πολλά από την διοίκηση της Σεντ Ετιέν. Παρότι επρόκειτο να γίνει ακόμα μία συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον παίκτη που είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα αφού επίσημα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, οι «στεφανουά» σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα από την Γαλλία αποσύρονται οριστικά και αμετάκλητα από την... μάχη για τον Γάλλο χαφ.

Εκτός από τον Γιοάν Μολό η Σεντ Ετιέν δεν έχει την πρόθεση να αγοράσει ούτε τον μέσο Ματιέ Μποντμέρ, που ήταν δανεικός σε αυτήν από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι, εφόσον φυσικά όντως ενδιαφέρονται, έχουν έναν αντίπαλο λιγότερο για τον συγκεκριμένο παίκτη, που σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δηοσίευμα, προτίθενται να πάρουν με δανεισμό από τη Νανσί με το deal να προβλέπει οψιόν αγοράς.


Με τον τρόπο αυτό δεν θα προσφέρουν τώρα τα 4 εκατ. ευρώ που ζητά η Νανσί. Θα δώσουν ένα σαφώς μικρότερο ποσό για να τον αποκτήσουν ως δανεικό και κατόπιν τούτου θα συμφωνήσουν στα χρήματα που θα δίνουν τμηματικά στην γαλλική ομάδα για την αγορά του νεαρού και χαρισματικού χαφ, που έχει προσελκύσει γύρω του αρκετούς... μνηστήρες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ