2013-06-16 19:50:03
Φωτογραφία για Νύχτα τρόμου στη Βοιωτία – Aνθρωποκυνηγητό για τους δραπέτες των Τρικάλων που πυροβολούσαν με καλάσνικοφ
Ολονύχτιο θρίλερ εκτυλίχθηκε σε Βοιωτία και Φθιώτιδα όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν και καταδίωξαν για περισσότερες από τρεις ώρες ορισμένους από τους δραπέτες των Τρικάλων, ωστόσο, έπειτα από σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με το lamiareport, λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας εντόπισε τους δραπέτες σε ένα κλεμμένο Lada Samara στην περιοχή Πολύδροσο, ενώ εκείνοι όταν αντιλήφθηκαν ότι το όχημα που τους ακολουθούσε ήταν της ΕΛ.ΑΣ. επιτάχυναν και χάθηκαν μέσα στους δαιδαλώδεις αγροτικούς δρόμους τους Παρνασσού.

Επειτα από κινητοποίηση των αρχών στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε τουλάχιστον άλλες τρεις φορές με τους δραπέτες να καταφέρνουν να ξεφύγουν μέσα στο πολύπλοκο δίκτυο και τους χωματόδρομους.

Έπειτα από λίγη ώρα έκλεψαν μια ασημί κλούβα από τη Δαύλεια και με αυτή κινήθηκαν προς τη Βοιωτία, ενώ μετά τις 2 τα ξημερώματα βρέθηκαν μπροστά σε μπλόκο της ΟΠΚΕ, στα σύνορα των νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας.


Οι αστυνομικοί που δεν γνώριζαν ότι οι δραπέτες είχαν αλλάξει όχημα αιφνιδιάστηκαν, ενώ εκείνοι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ. Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυρών, αλλά οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο όχημα.

Από τη συμπλοκή δεν τραυματίστηκε κανένας αστυνομικός, ενώ η κλούβα βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα παρατημένη στους Δελφούς.

Σε εκείνο το σημείο οι κακοποιοί έκλεψαν ένα φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν προς τον Παρνασσό.

Οι Αρχές της περιοχής βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό, καθώς εκτιμάται ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί έχουν βρει καταφύγιο στο βουνό, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται την ώρα που αναμένονται ενισχύσεις και από την Αθήνα.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ