2013-06-17 09:46:57
Φωτογραφία για Γνωστή τηλεσέφ θύμα της συζυγικής βίας - Παραλίγο να την πνίξει σε εστιατόριο ο άνδρας της
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε η διάσημη τηλεσέφ Nigella Lawson, από τον ίδιο τον σύζυγο της, Charles Saatchi, μέσα σε εστιατόριο κατάμεστο από κόσμο Το ζευγάρι την ώρα που έτρωγε, άρχισε να καυγαδίζει έντονα, με αποτέλεσμα ο 70χρονος δισεκατομμυριούχος και διάσημος έμπορος έργων τέχνης, να σηκωθεί και να την πιάσει βίαια από το λαιμό, σε σημείο που η Nigella πνιγόταν και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου, και παρόλο που η 53χρονη τηλεσέφ δεν έχει πάει στην Αστυνομία επίσημα ώστε να καταθέσει κάποια μήνυση ή κάτι σχετικό, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τις έρευνες και είναι ενήμεροι για τις βίαιες φωτογραφίες.

Αυτό σημαίνει, πως ο σύζυγος της Charles Saatchi, σίγουρα θα ανακριθεί από ντετέκτιβ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το ζευγάρι, είναι παντρεμένο για περίπου δέκα χρόνια, ενώ κοινοί τους φίλοι, λένε πως η Nigella Dawson μετά το περιστατικό ήταν «σοκαρισμένη, και φοβισμένη. Στο βλέμμα της, υπάρχει ο τρόμος. Είναι μια γυναίκα που τον αγαπά αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα ώστε να τον σταματήσει από το να είναι βίαιος και επιθετικός και ασεβής απέναντι της!»

Μάλιστα και οι γείτονες του ζευγαριού μιλάνε για μια βίαιη σχέση μιας και τους είχαν ακούσει και στο παρελθόν να καυγαδίζουν έντονα στη μέση του δρόμου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ