2013-06-17 10:27:05
Φωτογραφία για ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΠΙΡΛΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Αντρέα Πίρλο γιόρτασε με ένα γκολ την 100η συμμετοχή του και έγινε ο 5ος στην ιστορία που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό συμμετοχών!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως για τον μαέστρο της Εθνικής Ιταλίας είναι πως είναι εκείνος που συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές, πιο γρήγορα από τους Ντίνο Τζοφ, Πάολο Μαλντίνι, Φάμπιο Καναβάρο και Τζιανλουίτζι Μπουφόν που βρίσκονται σε αυτό το «κλαμπ», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ο Πίρλο ήταν ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα με το Μεξικό και τόνισε: «Δεν είναι κάτι που το κάνει ο καθένας. Είναι μοναδικό πράγμα να συμπληρώνεις 100 συμμετοχές και να σκοράρεις κιόλας και μέσα σε ένα γήπεδο όπως το «Μαρακανά». Αυτό θα μπορούσα να το έχω ονειρευτεί μόνο όταν ήμουν παιδί», είπε ο διψασμένος για διακρίσεις Πίρλο.

«Μπορεί να συμπλήρωσα τις 100 συμμετοχές, όμως δεν έχω εκπληρώσει όλους τους στόχους μου. Θέλω να πάρω και το Confederations Cup», είπε ο 34χρονος άσος.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα» έκανε μια από τις γνωστές του… ζωγραφιές.

Στήνοντας την μπάλα έξω από την περιοχή και στέλνοντάς την μ' αυτή την εκνευριστική άνεση… εκεί που πάντα καταλήγει σε ανάλογες περιπτώσεις!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ