2013-06-17 22:42:11
Φωτογραφία για Λειτουργία καταστημάτων σε τουριστικές ζώνες όποιες Κυριακές επιθυμούν ζήτησε η ΕΣΕΕ
Νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, μικρών και μεγάλων, όποιες Κυριακές το επιθυμούν, σε τουριστικούς, θερινούς και χειμερινούς προορισμούς, ζήτησαν... οι εκπρόσωποι της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), κατά τη διάρκεια συνάντησής τους την Δευτέρα με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Βασίλης Κορκίδης, θα ήταν σοβαρό πλήγμα για το εμπόριο εάν τα καταστήματα ανοίξουν 52 Κυριακές, και όχι έξι, όπως επιθυμεί το σύνολο του εμπορικού κόσμου της χώρας.

Εν τω μεταξύ, τις αντιλήψεις και τη γνώμη των εγχώριων αλλά και των ξένων τουριστών για τη λειτουργία και τις παροχές των εμπορικών καταστημάτων επιδιώκει να καταγράψει για πρώτη φορά έρευνα του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ.

Στόχος της μελέτης είναι να εντοπιστούν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των τουριστικών αγορών, να αναδειχθεί η καταναλωτική συμπεριφορά των τουριστών και να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες.
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ