2013-06-18 14:13:28
Φωτογραφία για ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΚΑΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΑΪΝΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Πρόταση με τριπλασιασμό αποδοχών για ανανέωση συμβολαίου στον Κάιλ Χάινς κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που περιμένει πλέον την απάντηση του Αμερικανού σέντερ και αισιοδοξεί για αίσιο τέλος.

Ο 27χρονος Αμερικανός, που αναχώρησε το πρωί για την πατρίδα του προκειμένου να ξεκουραστεί και να σκεφτεί το μέλλον του, έχει σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", πρόταση με τριπλασιασμό αποδοχών –σε σχέση με αυτά που πήρε φέτος- από τους ερυθρόλευκους, που δείχνουν με αυτό τον τρόπο πόσο πολύ θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους και τη νέα περίοδο.

Ο Χάινς, που μαζί με την εφορία έλαβε για τη σεζόν 2012-13 350 χιλιάδες ευρώ, ζήτησε από τον Ολυμπιακό πρόταση για διετές συμβόλαιο, την ώρα που οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν είχαν πρόβλημα να συζητήσουν και για τριετή ανανέωση.

Το ποσό που πρότειναν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στον Αμερικανό, ξεπερνάει τις 900 χιλιάδες δολάρια ετησίως -καθαρά-, ήτοι περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια για δύο χρόνια, προσφορά υπέρ του δέοντος γενναιόδωρη για τα οικονομικά δεδομένα στη χώρα, αλλά αντάξια και της τεράστιας προσφοράς του παίκτη τη διετία που πέρασε.


Ο Χάινς δεν απάντησε ούτε θετικά, ούτε αρνητικά σε αυτή τη πρόταση και ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί από την πατρίδα του. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μέσω του μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την ΤΣΣΚΑ που ξεπερνά αυτή του Ολυμπιακού (1-1,2εκατ. δολάρια ετησίως), αλλά είναι πλέον απόφαση του παίκτη το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Στον Ολυμπιακό πάντως πιστεύουν ότι ο τριπλασιασμός των αποδοχών είναι μία πολύ καλή πρόταση για τον Χάινς, που έχει επανειλημμένως τονίσει ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στο Λιμάνι και ότι τα χρήματα δεν θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στην απόφασή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ