2013-06-18 20:09:44
Φωτογραφία για Ακόμα πιο κοντά σε Ιγκουαίν η Άρσεναλ
Σε συμφωνία με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ήρθε η Άρσεναλ, η οποία ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της. "Αρέσει" στους "κανονιέρηδες" και ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι.

Ένα ακόμη βήμα για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε η Άρσεναλ, η οποία συμφώνησε με τον παίκτη για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τη "Daily Mail" οι "κανονιέρηδες" είχαν μία συζήτηση με τους εκπροσώπους του παίκτη με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία.

Έτσι η ομάδα του Λονδίνου ετοιμάζεται πλέον να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Αργεντινό, η οποία θα είναι ύψους 22 εκ. λιρών. Με αυτό το ποσό ο 25χρονος θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τους, ενώ όλα δείχνουν πως θα έχει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, αφού θα παίρνει 150.000 λίρες την εβδομάδα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αρσέν Βενγκέρ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ιγκουαΐν από τότε που έπαιζε στη Ρίβερ Πλέιτ. Ωστόσο, όταν προσπάθησε να τον αποκτήσει το 2006 δεν τα κατάφερε λόγω της πρότασης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εμφανίσεις του Ασιέρ Ιγιαραμέντι στο Euro K21 οι Λονδρέζοι. Ο αμυντικός μέσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος είχε 32 συμμετοχές φέτος στην Primera Division, έκανε πολύ καλή χρονιά και κοστολογείται στα 10 εκατομμύρια λίρες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ