2013-06-19 08:43:03
Φωτογραφία για Απεντόμωση στο ΚΕΕΜ με τη συνδρομή του Δ. Ευρώτα
Στην εντομοπροστασία του στρατοπέδου «επένδυσε» το ΚΕΕΜ Σπάρτης, για την καταπολέμηση των μολυσμένων με τον ιό του Δυτικού Νείλου κουνουπιών.

Έτσι, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δ. Ευρώτα διέθεσε την περασμένη Τρίτη 11 Ιουνίου στο ΚΕΕΜ το ειδικό συνεργείο απεντομώσεών του για το σκοπό αυτό.

Το συνεργείο εφάρμοσε πρωτοποριακή διαδικασία απεντόμωσης νυμφοπαρασίτων στους χώρους του στρατοπέδου όπως στο βιολογικό καθαρισμό, στο λιποσυλλέκτη μαγειρείων, στα φρεάτια αποχέτευσης, καθώς και σε χώρους λιμναζόντων υδάτων στο παρακείμενο ρέμα Ρασίνα, υπό την επίβλεψη του ειδικού κτηνιάτρου που διαθέτει το ΚΕΕΜ.

Εκτιμάται ότι, με την περιοδική εφαρμογή των ψεκασμών θα επιτευχθεί η μέγιστη εντομοπροστασία σε σχέση με τις συνηθισμένες μεθόδους που ακολουθούνται.

Το ΚΕΕΜ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Δ. Ευρώτα για τη συμβολή και συνεργασία του, στην από κοινού προσπάθεια για την εξάλειψη και τον περιορισμό των μολυσματικών συνεπειών από τη δράση των κουνουπιών.

http://www.lakonikos.gr/?page=3&item=101826
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ