2013-06-19 10:00:22
Φωτογραφία για ΜΕΙΩΣΕΙΣ 40% ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ
Το τουρκικό μπάσκετ είχε ξοδέψει αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια, αλλά προκοπή δεν είδε. Ειδικότερα σε συλλογικό επίπεδο όπου η Εφές και η Φενέρ συναγωνίζονταν για το ποια ομάδα θα κάνει πιο... αποτυχημένη χρονιά.

Γι’ αυτό το λόγο και ακούγεται πως στην Τουρκία θα μπει φρένο στις ομάδες μπάσκετ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "superbasket.gr".

Η Εφές ανακοίνωσε χθες σ’ όλους τους παίκτες πως τα συμβόλαια τους δεν ισχύουν και ότι θα υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση σ’ όλα.

Ο Φάρμαρ επιστρέφει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και το μεγάλο του συμβόλαιο (κοντά στα 3 εκατομμύρια δολάρια) θα φύγει από το συνολικό μπάτζετ. Ο Βούγιασιτς που έπαιρνε λίγα λιγότερα θα αποτελέσει παρελθόν λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος (τους βόλεψε κιόλας), ο Μπατίστα (ήταν στην Τουρκία και πληρωνόνταν κανονικά με 1,2 εκατομμύρια αλλά δεν τον ήθελε ο Οκτάι και έκανε τουρισμό) θα αποτελέσει παρελθόν.

Στη θέση τους, θα αποκτηθούν παίκτες με το 1/3 των χρημάτων και παράλληλα θα υπάρξουν μειώσεις της τάξης του 10 και 15% σε άλλα βαριά συμβόλαια όπως του Ερντέν (3 εκατομμύρια) και Μπάρατς (1,5). Τον μόνο που δεν θα πειράξουν οι Τούρκοι είναι ο Τζαμόν Λούκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ