2013-06-20 14:00:06
Φωτογραφία για Με μια γιατρό μένει η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου!
SOS εκπέμπει ακόμη μια κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, που από τον Αύγουστο μένει με μια παιδίατρο, μετά την παραίτηση προχθές του διευθυντή Θεόφιλου Μερίδη, που θα συνταξιοδοτηθεί.

Η κλινική, που πριν από μερικά χρόνια απασχολούσε οκτώ γιατρούς μένει πλέον με μια παιδίατρο!

Όπως έγινε γνωστό, ο διευθυντής της Παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, Θεόφιλος Μερίδης, υπέβαλε προχθές την πρώτη παραίτησή του, που σημαίνει ότι σε περίπου ένα μήνα θα αποχωρήσει, κάτι που, επί της ουσίας, σημαίνει ότι, μέσα στον Αύγουστο, περίοδο που κορυφώνεται και η τουριστική κίνηση, η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου θα μείνει με μόλις μια γιατρό!

Την εξέλιξη επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου Βόλου και Κέντρων Υγείας Ν. Μαγνησίας Νίκος Χαυτούρας, που δήλωσε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στ απροχώρητο και επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα.

«Από οκτώ γιατρούς, που απασχολούσε η Παιδιατρική κλινική, μετά και τις πρόσφατες παραιτήσεις, έφτασε στο σημείο να λειτουργεί με μόλις δύο.

Μετά την παραίτηση του διευθυντή, η κλινική θα μείνει μόνο με μια παιδίατρο», δήλωσε ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών, που εκτίμησε ότι θα γίνουν προσπάθειες να καλυφθούν τα κενά των παιδιάτρων (καθώς επικουρικοί γιατροί δεν υπάρχουν) με γιατρούς από τα Κέντρα Υγείας, που θα πρέπει όχι μόνο να κάνουν εφημερίες, αλλά να κάνουν και πρωινές βάρδιες στην κλινική.

Ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών επανέλαβε ότι το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο Νοσοκομείο Βόλου μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την πρόσληψη μόνιμων γιατρών και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πιέσουν, τόσο οι τοπικοί πολιτικοί φορείς και η Αυτοδιοίκηση, αλλά και οι πολίτες του Βόλου.

Σημειώνεται ότι μόλις προχθές ο μοναδικός ογκολόγος με έγγραφό του στη Διοίκηση επισήμανε ότι δεν μπορεί να δεχτεί νέα περιστατικά καρκινοπαθών, ενώ υπολειτουργούν η Αιμοδοσία, το Γαστρεντερολογικό, το Οφθαλμιατρικό και πρόβλημα υπάρχει με τους αναισθησιολόγους.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΝ... ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΠΕΪΛ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΝ... ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΠΕΪΛ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ