2013-06-20 23:27:10
Φωτογραφία για Chempionat.com : ΤΗ ΦΕΝΕΡ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΤΣΣΚΑ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΑΪΝΣ!
Μόνο από τη Φενέρμπαχτσε θεωρεί ότι μπορεί να απειληθεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην προσπάθεια της να αποκτήσει τους Βασίλη Σπανούλη, Κάιλ Χάινς!

Σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας «Chempionat.com» και παρουσιάζει το "pamesports.gr", που υποστηρίζει ότι βασίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση από την ομάδα, η ΤΣΣΚΑ έχει προσφέρει συμβόλαια στους Βασίλη Σπανούλη, Κάιλ Χάινς και έχει το προβάδισμα για την απόκτηση τους, γιατί οι οικονομικές προσφορές της είναι οι καλύτερες.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ΤΣΣΚΑ μπορεί να απειληθεί μόνο από τη Φενέρμπαχτσε στην περίπτωση, που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας. Προφανώς λόγω της συνεργασίας του «Ντούντα» με τον «Κιλ Μπιλ» και τον Αμερικανό σέντερ στον Ολυμπιακό και της φιλικής σχέσης που συνδέει τον Ίβκοβιτς με τον κοινό ατζέντη των Σπανούλη, Χάινς, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούτιν ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα να σχολιάσει τις πληροφορίες για την κατάθεση προτάσεων στους Σπανούλη, Χάινς, αλλά αρνήθηκε να απαντήσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ