2013-06-21 11:59:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Το δράμα 54χρονης που συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο
Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται μία 54χρονη Πατρινή επιχειρηματίας η οποία συνελήφθη προχθές για χρέη προς το δημόσιο, ύψους 23.000 ευρώ.

Μεταξύ αστυνομίας, εισαγγελικών αρχών και δήμου Πατρέων καταβάλλεται προσπάθεια συνεννόησης προκειμένου να εκτελέσει την ποινή με τη μορφή προσφοράς κοινωνικής εργασίας σε κάποια από τις δημοτικές επιχειρήσεις.

Και αυτό, διότι είναι διαζευγμένη και μητέρα ενός 23χρονου κοριτσιού, χωρίς κανέναν άλλο στον κόσμο που να μπορεί να την βοηθήσει (ο πρώην άνδρας της είναι εξασφαλισμένος και απών από κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται για την ίδια ή την κόρη της).

Η 54χρονη διατηρούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Βραχνεϊκων, όμως τα πράγματα πήγαν από το κακό στο χειρότερο λόγω κρίσης και η επιχειρηματίας αδυνατούσε να τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της επιχείρησης.

Τώρα, το μόνο που απομένει είναι η τελική απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα, για το αν θα μετατραπεί η ποινή σε κοινωνική εργασία ή αν θα οδηγηθεί στη φυλακή, αφήνοντας μόνο το παιδί της Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι δεν καταλαβαίνουμε;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι δεν καταλαβαίνουμε;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ