2013-06-21 15:00:13
Φωτογραφία για Παρουσιάστηκαν τα νέα motocross από τη Suzuki
Σχεδόν μαζί με τα motocross της Yamaha και της ΚΤΜ, παρουσίασε η Suzuki τα μοντέλα ΜΧ του 2014 που θα αρχίσουν να πουλιούνται το καλοκαίρι του 2013.

Τα δύο μοντέλα RM-Z450 και RM-Z250 έχουν βραβευτεί επανειλημμένα ως τα καλύτερα ΜΧ στις κατηγορίες τους, ειδικά στις ΗΠΑ όπου η Suzuki τώρα κάνει νέο ξεκίνημα μετά τη χρεωκοπία του κλάδου αυτοκινήτων της.

Τα νέα μοντέλα φέρουν αναπρογραμματισμένες ECM -δηλαδή μονάδες ελέγχου του κινητήρα και της τροφοδοσίας- που κάνουν την εκκίνηση ευκολότερη. Επίσης φέρουν νέα γραφικά στο γνωστό κιτρινόμαυρο μοτίβο, εμπνευσμένο φυσικά από τους αγώνες.

Οι περιορισμένες αλλαγές ήταν αναμενόμενες, καθώς η Suzuki είχε επιφέρει σημαντικές βελτιώσεις στα RM-Z πέρυσι με νέο πιρούνι και πλαίσιο, διαφορετικό έμβολα, εκκεντροφόρους και χρονισμό τους, μαζί με ένα νέο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Φέτος αντίθετα ήταν η σειρά της Yamaha να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στα YZ-F, με κύρια την προσθήκη για πρώτη φορά ψεκασμού και αναστροφή της κεφαλής στο YZ-250F.

Όσο για την Honda αυτή παρουσίασε ένα CRF250R με βελτιώσεις τόσο σε κινητήρα όσο και σε πλαίσιο.

Η δε ΚΤΜ προχώρησε σε ελαφρύνσεις/ενισχύσεις των πλαισίων των τετράχρονων και δίχρονων μοντέλων της, σε αναρυθμίσεις των αναρτήσεων και σε συγκεκριμένα μοντέλα σε αναβάθμιση φρένων και άλλων περιφερειακών.

Μένουν μόνον να γνωρίσουμε τα νέα MX της Kawasaki, τα KX450F/KX250F.

Πηγή: Newsbeast.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ