2013-06-21 15:00:11
Φωτογραφία για Αγώνας Rally Sprint στο αεροδρόμιο του Ελληνικού
Ο Μελανίων και η ΑΛΑΜΕ, με την τεχνική υποστήριξη της IRON TEAM , οργανώνουν τον αγώνα ‘’Athens Rally Sprint ‘’ στις 30 Ιουνίου στο αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Ο αγώνας αυτός , προσμετράει στο Έπαθλο Αττικής και με πρόσφατη απόφαση της ΟΜΑΕ, θα προσμετρήσει και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Μια ΄΄περίεργη΄΄ ιδέα, ένας αγώνας σε αστικό περιβάλλον, στους δρόμους και τα πλακόστρωτα ανάμεσα στα γήπεδα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ελληνικού, παίρνει σάρκα και οστά.

Το μήκος της ειδικής διαδρομής, η οποία επαναλαμβάνεται 3 φορές, είναι 10 χιλιόμετρα ενώ της απλής μόλις 100 μέτρα . Στον αγώνα θα λάβουν μέρος αυτοκίνητα των κατηγοριών Ν, Α, Ε και ιστορικά.

Οι αναγνωρίσεις θα γίνουν μόνο το Σάββατο πριν τον αγώνα ( 9.30 - 20.30 ) και ο αριθμός των αναγνωρίσεων θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των συμμετοχών. Το Σάββατο επίσης ( 14.30 - 20.30 ) θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος στο service park όπου και μπορούν να διανυκτερεύσουν φυλασσόμενα τα αγωνιστικά και τα service.


Το παράβολο συμμετοχής είναι 180 ευρώ. Για τους εκτός Αττικής αγωνιζομένους είναι 130 ευρώ. Επιπλέον για τα πληρώματα εκτός Αττικής, θα ανακοινωθεί ειδική τιμή για ξενοδοχεία που θα συνεργαστεί η οργάνωση, ενώ γίνεται και συνεννόηση για ειδικές τιμές για την μεταφορά των αγωνιστικών με νταλίκα.

Οι αγωνιζόμενοι, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι σε περίπτωση εγκατάλειψης τους από μηχανική βλάβη, στα δυο πρώτα σκέλη του αγώνα, θα έχουν την δυνατότητα να ξανασυμμετάσχουν (εκτός συναγωνισμού βέβαια), αν επιδιορθώσουν γρήγορα την ζημιά του αυτοκινήτου τους, ώστε να απολαύσουν ολόκληρο τον αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και λήγουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 17.00 .

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της ΑΛΑΜΕ ( Ελευθερίας 51 Άλιμος, 210 9403983 - συνεργείο μοτοσυκλετών Κωβαίος ) ή ηλεκτρονικά στο www.activentry.com

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχει εξοφληθεί η συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Η οργάνωση καταβάλει τεράστια προσπάθεια για την άρτια υλοποίηση της ιδέας, στοχεύοντας προς όλες τις κατευθύνσεις. Την οδηγική απόλαυση, την ασφάλεια των πληρωμάτων, την εύκολη και άνετη όσο και ασφαλή θέαση από τους φιλάθλους μας και την ευκολία εργασίας των service. Θα υπάρχει άνετος χώρος για service park, ξεχωριστός χώρος για parking των ιδιωτικών αυτοκινήτων των πληρωμάτων, parking θεατών μόλις 150 μέτρα από το επίκεντρο του αγώνα, τουαλέτες, ηχητικά συστήματα, εκφώνηση και συνεντεύξεις όλη την ημέρα.

peritroxon.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ