2013-06-22 14:57:11
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ Ο ΦΕΤΕΛ!
Για το γκραν πρι της Μεγάλης Βρετανίας προετοιμάζεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ (28-30/6).

Πώς και πώς περιμένει ο Σεμπάστιαν Φέτελ το όγδοο γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 στο οποίο ομάδες και πιλότοι θα φιλοξενηθούν στη Μεγάλη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα του Σίλβερστοουν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull χαρακτήρισε τη βρετανική πίστα ως μία από τις πιο αγαπημένες του στο καλεντάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, λόγω των πολλών διαδοχικών γρήγορων στροφών.

«Το γκραν πρι στο Σίλβερστοουν είναι η καλύτερη στιγμή της σεζόν και μία από τις αγαπημένες μου πίστες. Μόνο το σιρκουί της Σουζούκα μπορεί να συγκριθεί με το Σίλβερστοουν. Καμία άλλη πίστα δεν έχει τόσες διαδοχικές γρήγορες στροφές. Πρέπει να μπεις τέλεια στην πρώτη, διαφορετικά θα είσαι εκτός ρυθμού σε όλες τις υπόλοιπες.

Αν έχεις καλό ρυθμό στις πρώτες τρεις μπορείς να περάσεις από αυτές χωρίς να σηκώσεις το πόδι από το γκάζι. Μπορείς να περάσεις με 270 χλμ. την ώρα και αυτό είναι καταπληκτικό. Δεν έχεις πολύ χρόνο για να σκεφτείς, οπότε πατάς το γκάζι και πηγαίνεις», ήταν τα λόγια του τρεις φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ