2013-06-22 15:00:09
Φωτογραφία για Βελτιωμένη γκάμα μηχανικών και αυτόματων κιβωτίων από την Opel
Με πολυάριθμες αναβαθμίσεις στο εσωτερικό και το μηχανισμό επιλογής σχέσεων, η επόμενη γενιά πεντατάχυτων και εξατάχυτων κιβωτίων της Opel προσφέρει ανώτερη ποιότητα αλλαγών σε σχέση με τα πρότυπα του ανταγωνισμού. Τώρα λανσάρονται για τα μοντέλα ADAM, Corsa, Meriva, Mokka, Astra, Antara, Zafira και Insignia με κινητήρες που αποδίδουν ροπή πάνω από 130 Nm.

Η Opel σχεδίασε ένα νέο κιβώτιο έξι σχέσεων για τα μικρά και την υποκατηγορία των συμπαγών αυτοκινήτων με κινητήρες που αποδίδουν μέγιστη ροπή μέχρι 235 Nm,. Είναι αισθητά ελαφρύτερο από παρόμοια κιβώτια και ενσωματώνει πολλές από τις αναβαθμίσεις της επόμενης γενιάς.

Για τα ADAM και Corsa, υπό εξέλιξη είναι ένα νέο αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο με σειριακή λειτουργία αλλαγών και start/stop, καθώς και αυτόματη λειτουργία πέντε σχέσεων.

Μελλοντικά, τις βελτιώσεις της τρέχουσας γενιάς εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου της Opel θα ακολουθήσει το ντεμπούτο ενός νέου, οκτατάχυτου κιβωτίου. Η ευρύτερη κλιμάκωση σχέσεων θα βελτιώσει κατά μέσο όρο την κατανάλωση πάνω από τρία τοις εκατό.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ Ο ΦΕΤΕΛ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ Ο ΦΕΤΕΛ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ