2013-06-23 15:48:06
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Οι ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ20 του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 1994, περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις από τους ανθρώπους της ακαδημίας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους όσον αφορά το μέλλον των συγκεκριμένων παιδιών, ενώ οι παίκτες από την πλευρά τους περιμένουν την επίσημη ενημέρωση.

Αυτό που έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι να λάβουν κανονικά μέρος από την καινούργια σεζόν οι Νέοι τόσο στο πρωτάθλημα, όσο στο Champions League Νέων αλλά και στο NextGen Series! Γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει οι 94άρηδες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να τους έχει γνωστοποιηθεί επίσημα.

Έτσι οι πιτσιρικάδες του Θρύλου περιμένουν από μέρα σε μέρα την επίσημη ενημέρωση από τους ιθύνοντες των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, αλλά και παράλληλα να γίνει γνωστό πώς θα κυλήσει η επόμενη σεζόν και πώς θα... «μοιραστούν» τα ματς των Νέων στους ποδοσφαιριστές του τμήματος στις τρεις διοργανώσεις που θα λάβουν μέρος.

Νέοι και Εφήβοι του Ολυμπιακού, βρίσκονται σε διακοπές και θα επιστρέψουν στο Ρέντη στις 8 Ιουλίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ