2013-06-23 23:37:08
Φωτογραφία για ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Μετά την απόφαση της λύσης συνεργασίας της ακαδημίας του Ολυμπιακού με τους Κώστα Μπαντούνα και Θέμη Ποτουρίδη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν με τις εκκαθαρίσεις του ρόστερ των Νέων για την καινούργια αγωνιστική σεζόν!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Γαύρου» άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε να αποτελέσουν παρελθόν από την ακαδημία του Ολυμπιακού και ο λόγος για τους Αλέξανδρο Φουκαρά, Μιχάλη Καλλέργη και Δημήτρη Ξανθόπουλο!

Ο πρώτος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν με το τμήμα κάτω των 20 ετών και αναδείχθηκε πρωταθλητής με τους Νέους, ενώ είναι γεννημένος το 1995 και παίζει στον χώρο της μεσαίας γραμμής ως αμυντικός χαφ, ενώ οι άλλοι δύο είναι γεννημένοι το 1996 και παίζουν ως επιτελικός μέσος και δεξιός αμυντικός αντίστοιχα και αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν στο τμήμα κάτω των 17 ετών.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν από τους ανθρώπους της ακαδημίας πως βρίσκονται εκτός αγωνιστικών πλάνων για την καινούργια σεζόν του προπονητή των Νέων, Μπερντ Στορκ. Έτσι αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τους παίκτες και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ