2013-06-25 18:34:05
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΕΚΛΕΣΤΟΟΥΝ
Δεν φοβάται την απόφαση του δικαστηρίου ο Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος δήλωσε πως αν κριθεί ένοχος θα προσαρμοστεί στην ιδέα της φυλακής, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Στην πιθανότητα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης αναφέρθηκε ο Μπέρνι ‘Εκλεστοουν.

Ο υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Formula 1, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις οικονομικής φύσεως τόνισε πως αν το δικαστήριο τον κρίνει ένοχο, τότε θα πρέπει να προσαρμοστεί και να δεχτεί το γεγονός ότι θα περάσει κάποιο διάστημα της ζωής του στη φυλακή.

«Δεν είμαι ένοχος, δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο μπορώ να κατηγορηθώ. Στο δικαστήριο θα υπερασπιστώ τη θέση μου και αν πρέπει να πάω φυλακή τότε θα πάω. Δεν νομίζω ότι αυτό θα μου αρέσει πολύ, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστώ με αυτό. Ξέρω ότι μία ημέρα θα πεθάνω, αλλά δεν φοβάμαι. Απλώς ελπίζω να πάθω ανακοπή, ίσως στο γραφείο μου», ήταν τα λόγια του υπεύθυνου των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1 για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πήγα στον γάμο της κόρης μου την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν παρευρέθηκα στους εορτασμούς την επόμενη ημέρα. Βρέθηκα εκεί για να την παραδώσω και μετά επέστρεψα σπίτι. Αυτό ήταν άδικο», πρόσθεσε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ