2013-07-02 10:27:07
Φωτογραφία για ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟ! ΑΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Βασίλης Σπανούλης και σύντομα θα γίνει η συνάντηση για το συμβόλαιό του με τους προέδρους του Ολυμπιακού. Σε καλό δρόμο είναι και η παραμονή του Έισι Λο στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Εβδομάδα κρίσης θα είναι η τρέχουσα για την παραμονή ή όχι του Βασίλη Σπανούλη στο Λιμάνι. Ο Λαρισαίος γκαρντ επέστρεψε χθες βράδυ από την ιδιαίτερη πατρίδα του και πριν αρχίσει το δεύτερο κομμάτι των διακοπών του θέλει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Από μέρα σε μέρα, πιθανόν και μέσα στη μέρα, θα γίνει η συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Μεγάλος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που φέρεται να προσφέρει στον αρχηγό των ερυθρόλευκων συμβόλαιο με αποδοχές που ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ το χρόνο! Τέτοιο ποσό είναι αδύνατο να προσφέρουν, όχι μόνο οι ερυθρόλευκοι αλλά οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που μπορεί να προσφέρει στον αρχηγό και ηγέτη του ο Ολυμπιακός είναι ένα συμβόλαιο κοντά στα επίπεδα του προηγούμενου, την παραμονή του και της πενταμελούς πλέον οικογένειάς του στην Ελλάδα, αλλά και το κίνητρο της κατάκτησης τρίτης συνεχόμενης Ευρωλίγκας.


Για τον Σπανούλη υπάρχει δεδομένα ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα που όμως δεν μπορεί να δώσει πολλά χρήματα, ενώ η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ εφόσον ολοκληρωθεί η πρόσληψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αναμένεται να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Στον Ολυμπιακό προχωρούν και την υπόθεση ανανέωσης συνεργασίας με τον Έισι Λο ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον Σπανούλη αλλά ακόμη περισσότερο αν ο αρχηγός αποχωρήσει. Ο Αμερικανός γκαρντ επιθυμεί να παραμείνει, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλει και ήδη έχουν γίνει κάποιες προκαταρκτικές επαφές. Δεν θα είναι έκπληξη το θέμα να κλείσει και πριν από αυτό του 31χρονου άσου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχόλιο Στάθη Παναγούλη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σχόλιο Στάθη Παναγούλη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ