2013-07-06 10:00:15
Φωτογραφία για ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΟΥΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του περυσινού τμήματος Νέων του Ολυμπιακού, δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα για την καινούργια σεζόν.

Ο λόγος για τον Ραφαήλ Σούκια, ο οποίος μετά τους Κυριάκο Δημακάκο, Κώστα Μπαντούνα και Αλέξανδρο Φουκαρά είναι ο επόμενος παίκτης που ενημερώθηκε από τους ερυθρόλευκους ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και έπαιζε την προηγούμενη σεζόν με το τμήμα Κ20.

Ο Σούκιας είχε έρθει στον Θρύλο το 2010 από τη Βέροια, όταν τότε στους Νέους του Ολυμπιακού προπονητής ήταν ο Αλέξης Αλεξανδρής. Πανηγύρισε με τους Κ20 την κατάκτηση του πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν, ενώ ήταν με την ομάδα που έφτασε στους «8» του NextGen Series.

Μπορεί να μη συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Ραφαήλ Σούκιας, αλλά ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει γράψει τη δική του ιστορία στους ερυθρόλευκουςστο τμήμα των Νέων του συλλόγου. Ο 19χρονος μέσος ήταν αυτός ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σημείωσε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της ακαδημίας του Ολυμπιακού σε επίσημη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συγκεκριμένα, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", είχε κάνει το 1-0 με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το NextGen Series στο τελικό 2-0 του Ολυμπιακού!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ