2013-07-12 00:47:04
Φωτογραφία για Παράπονα αναγνώστη-ιδιοκτήτη επιχείρησης στο Δήμο Αμαρουσίου
Αγαπητοί, σας ενημερώνω, για μια κατάσταση που βιωνω, μαζι με εκατονταδες αλλους συμπολιτες, στον Δημο Αμαρουσιου και την Τροχαια Κηφισιάς.

Ειμαι απ τους "τυχερους μαυρους" που προσπαθουν να επιβιωσουν με την μικρη τους επιχειρηση (που δεν μπορει να κλεισει, λογω χρεων στο δημοσιο) και εκλιπαρει καθημερινα για μια μικρη συνεργασια στην ξοφλημενη αγορα ή μια εισπραξη.

Εδρα το Μαρουσι , στο εμπορικο κεντρο Αιθριο. Κατοικος Πειραια, που κανει μια διαδρομή σπιτι γραφείο, γραφειο σπιτι 40 χιλ καθημερινα.

Ωρες απ τις 8 το πρωι εως τις 8 το βραδυ και τα Σ/Κ.

Γυρω λοιπον απ το γραφειο , ψαχνει με αγωνια καθημερινά για μια θεση parking, γιατι τα 3-4 παρκινκ που εντέχνως εχουν ανοιξει γυρω και μεσα στο εμπορικο έχουν ποια δισβαστακτα κοστη υπηρεσιας.

Εδω και καποιους μηνες ο Δημος εχει αποφασισει να κανει ελεγχομενες θεσεις παρκινγκ σε ολους τους δρομους, και η Δημοτικη αστυνομια γραφει χωρις ελεος , τους παντες
. Βρισκει βοηθεια επι καθημερινης βασης , απο την τροχαια Κηφισιάς που σηκωνει αυτοκινητα και παιρνει πινακιδες. Ο δημος βεβαια, με καθαρα εισπρακτικό χαρακτηρα, και νεες μεθοδος , δεν εχει προνοησει για εκεινους που πληρωνουν δημοτικα τελη και χαρατσια στα ταμεια του και ειναι οι επαγγελματιες της πολης να εξυπηρετησει, και να διευκοληνει. Καταγγελω , οτι υπαρχουν χωροι σταθμευσης , οι οποιοι ειναι ανακμεταλευτοι ακριβως απεναντι απ το εμπορικο κεντρο , κλειστοι και φυλασομενοι με αλυσιδες, που ανοικουν στον Δημο.

Σε τετοιες εποχες που ζουμε , και με την δυσκολη καθημερινοτητα της επιβιωσης , το μονο που μενει , ειναι να μεταφερουμε ολοι της επιχειρησεις μας , σε αλλους Δημους φιλικα προσκειμενους προς τους πολιτες, και θα αφησουμε αυτες τις διανοιες, στην μοναξια της οικονομοτεχνικης μελετης που μας κατατροπωνει καθημερινα. Τον Δημαρχο και το Δημοτικο συμβουλιο του Δ. Αμαρουσιου

Δημαρχε , φιλα προσκειμενος στις ιδεες σου, σε χαιρετω, οπως και οι περισσοτεροι επαγγελματιες της πολης που ηγησε.

Μεινε με την τροχαια , που μαζευει καθημερινα ανω των 50 πινακιδων, και ρημαξε μαζι με την "ποιοτητα ζωης" που θες να προσφερεις στους κατοικους σου.

Μαζεψε τους ομως πια , να μην βγαινουν με τα αιχμηρα αντικειμενα απ τα σπιτια τους (εργατικες πολυκατοικιες γυρω απ το εμπορικο κεντρο Αιθριο) και να χαραζουν τα αυτοκινητα εμπορων , επιχειρηματιων και επισκεπτων και δωσε εντολη στην αστυνομια να αστυνομευει τους δρομους. της πολης σου, που ειναι σκοτεινοι και υποπτοι οταν βραδιαζει. Απαλαξε τους απ το καθηκον να μαζευουν πινακιδες καθημερινα.

Με τιμη και εκτιμηση

Ιδιοκτητης επιχειρησης

στον Δ. Αμαρουσιου.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ