2013-07-15 22:42:29
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο ο Λάσνικ
Στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Αντρέας Λάσνικ για έναν χρόνο προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Τα "κυανέρυθρα" θα φοράει από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αντρέας Λάσνικ, με τον παίκτη να τα βρίσκει σε όλα με τη διοίκηση του Πανιωνίου και να υπογράφει τη Δευτέρα 915/7) συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρέας Λάσνικ. Ο Αυστριακός επιτελικός μέσος (9/11/1983), υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, αναχώρησε για τη Νάουσα, προκειμένου άμεσα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Αντρέας Λάσνικ έχει τεθεί αντιμέτωπος του Πανιωνίου κατά το παρελθόν. Συγκεκριμένα την περίοδο 2007-08 ως παίκτης της Αούστρια Βιέννης, είχε υποδεχτεί τον Ιστορικό στο "Ερνστ Χάπελ" της Αυστριακής πρωτεύουσας στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει με 1-0 με τέρμα στην εκπνοή του αγώνα.

Εκτός από την Αούστρια Βιέννης έχει αγωνιστεί στην Αυστρία και με τη φανέλα της Ριντ, ενώ έπαιξε στην Γερμανία και την Ααχεν και την Ολλανδία, όπου φόρεσε τις φανέλες των Βίλεμ και Μπρέντα.

Εχει χριστεί μια φορά διεθνής με την Εθνική Αυστρίας το 2005 σε φιλικό αγώνα κόντρα στην Αγγλία".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ