2013-07-15 22:43:48
Φωτογραφία για Πρόταση για Τζεμπούρ από την Νιούκαστλ
Η Νιούκαστλ έχει καταθέσει πρόταση για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, όπως αναφέρει ξένο δημοσίευμα. Το εν λόγω κείμενο, γράφει πως ο Αλγερινός είναι ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε γιατί δεν προχώρησε το deal με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το σήριαλ με το μέλλον του Ραφίκ Τζιμπούρ συνεχίζεται... Νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό, γράφει πως ο Αγλερινός έχει δεχθεί πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα από την Νιούκαστλ.

Οι "ανθρακωρύχοι" πρόκειται να παραχωρήσουν τον Νιγηριανό επιθετικό, Σόλα Αμεόμπι και ο "τρομοκράτης" φέρεται να είναι ένας μεταγραφικός τους στόχος.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ραφίκ Τζιμπούρ θέλει να φύγει από την Ελλάδα και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αρχικά, ήταν ο πρώτος στόχος της Μπούρσασπορ, όμως η συμφωνία χάλασε τη τελευταία στιγμή για τα οικονομικά, ενώ στη συνέχεια, ο 29χρονος άσος βρέθηκε κοντά στην Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, αφού αρνήθηκε να περάσει από συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις.

Το εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρει πως ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, κάτι που φυσικά έχουν διαψεύσει πολλές φορές οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ