2013-07-17 00:06:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Ραντεβού στο Σύνταγμα δίνουν το απόγευμα της Τετάρτης εκπαιδευτικοί και δημοτικοί υπάλληλοι – Aνεβαίνουν στην Αθήνα με λεωφορεία
Αποφασισμένοι να μην υποστείλουν τη σημαία των κινητοποιήσεων τους ενάντια στις απολύσεις 2500 συναδέλφων τους είναι οι καθηγητές της Αχαΐας. Την ίδια ώρα σε θέση μάχης βρίσκονται και οι δημοτικοί υπάλληλοι, εξαιτίας των απολύσεων στη Δημοτική Αστυνομία και τους σχολικούς φύλακες.

Οι καθηγητές της Αχαΐας θα ανέβουν στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης με πούλμαν, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ στο Σύνταγμα. Το ενδιαφέρον των καθηγητών είναι πολύ μεγάλο. Αντίστοιχο έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και στους δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι και αυτοί θα ανέβουν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Συνεχιζοντας τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί, μετά από πρόσκληση της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, συγκαλούν στις 9:30 της Τετάρτης, μπροστά στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( Άγιος Αλέξης), συνέλευση, με μοναδικό θέμα την συνέχιση η όχι των καταλήψεων.

Παράλληλα, οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και στην Πάτρα στις 8 το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Γεωργίου, το οποίο διοργανώνουν οι εξής:

Εργαζόμενοι ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ, Α ΕΛΜΕ ΑΧΑΙΑΣ, Σωματείο υπαλλήλων Δήμου Πάτρας, Σωματείο Καθαριότητας Δήμου Πάτρας , Σωματείο ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, Σωματείο εργαζομένων ΕΑΣ(ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), Σωματείο ΔΕΥΑΠ,ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ,ΕΜΥΔΑΣ»

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ