2013-07-17 19:29:24
Φωτογραφία για Παρουσίασε Κατίδη και Ποτουρίδη η Νοβάρα
Το ελληνικό δίδυμο που θα απαρτίζεται από τους Κατίδη και Ποτουρίδη παρουσίασε η Νοβάρα. "Κατάλαβα το λάθος που έκανα", τόνισε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Η Νοβάρα στην προσπάθεια που θα κάνει προκειμένου να διακριθεί στη Serie Β θα βασιστεί εκτός των άλλων σε δύο ελληνόπουλα.

Στους Γιώργο Κατίδη και Γιάννη Ποτουρίδη.

Ο ιταλικός σύλλογος παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα με τον Κατίδη να δέχεται ερωτήσεις και για τον περιβόητο ναζιστικό χαιρετισμό του.

"Πέρα από το τι έγινε με την ΑΕΚ, ήξερα πως ήταν ένα θέμα που συζητήθηκε στη Νοβάρα, αλλά χαίρομαι που ο σύλλογος με πίστεψε και οι οπαδοί με αποδέχτηκαν. Το περιβάλλον είναι ιδανικό.

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στην ηλικία των έξι ετών με τον Αρη. Μετά από 14 χρόνια έφτασα στην πρώτη ομάδα και την περασμένη σεζόν μεταγράφηκα στην ΑΕΚ.

Στις 16 Μαρτίου έκανα ένα σοβαρό λάθος. Το ξέρω και θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Δεν ήξερα τι συμβολίζει αυτή η χειρονομία, δεν την έκανα για πολιτικούς λόγους αλλά απλά επειδή είχα δει μια φωτογραφία στο ίντερνετ.


Αφού κατάλαβα το λάθος που έκανα, δεν μπορώ να φοβάμαι συνέχεια για τις αντιδράσεις. Είμαι αυτός που είμαι και ελπίζω ο κόσμος να με καταλάβει και πως είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας.

Εχω δουλέψει σκληρά με την φανέλα της Εθνικής και ήταν τιμή που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ελπίζω μια μέρα να το φορέσω ξανά" ήταν τα λόγια του 20χρονου άσου.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ποτουρίδης από την πλευρά του δήλωσε:

"Ξεκίνησα τη καριέρα μου στον Ολυμπιακό σε μικρή ηλικία και έφτασα ως την πρώτη ομάδα. Την περασμένη σεζόν έπαιξα με τον νεοφώτιστο στην Σούπερ Λίγκα, Πλατανιά Χανίων.

Εκεί αποκόμισα σπουδαίες εμπειρίες και βοήθησα και εγώ στην σωτηρία της ομάδας. Ηταν μια περιπέτεια άκρως διδακτική από όλες τις απόψεις. Δεν μετανιώνω που έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί η Νοβάρα μου δίνει την ευκαιρία να ανέβουμε στην Serie A.

Επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η φιλία μου με τον Κατίδη. Είμαι στη διάθεση του προπονητή να παίξω σε όποια θέση επιλέξει εκείνος".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ