2013-07-19 20:30:05
Φωτογραφία για Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αστυνομικούς, ζητά ο Λ. Αυγενάκης
από το Γραφείο Τύπου

Παρέμβαση Αυγενάκη προς Δένδια και Βαρβιτσιώτη.

Στο αίτημα της εξυπηρέτησης προσώπων για λόγους δημόσιου συμφέροντος με έκπτωση στους εκάστοτε ισχύοντες ναύλους σε όλα τα ακτοπλοϊκά πλοία, αναφέρεται σε αναφορά του, στην επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων που διαβιβάζει ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προς τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Νικόλαο Δένδια και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή της ΠΟΑΣΥ: «έχει προκληθεί αγανάκτηση που σε όλους τους αστυνομικούς της Χώρας από την υπ’ αριθ. 3324.1/01/13 από 15/07/2013 απόφαση του κ. Υπουργού Ναυτιλίας & Αιγαίου με την οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στη μερική έκπτωση, οι υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία όταν αυτοί ταξιδεύουν με πλοία. Σε προηγούμενο χρόνο είχε εκδοθεί η υπ’ αριθ. 3324/1/15/03 από 03-04-2003 Κοινή Υπουργική Απόφαση Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Ναυτιλίας και Αιγαίου (ΦΕΚ Β-438) που το προέβλεπε και παρά αυτής της πρόβλεψης, σπάνια αυτό εφαρμόζονταν από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες. Γι’ αυτό και από πλευράς μας υπήρξε παρέμβαση με το υπ’ αριθ. 503/5/2 από 24/04/2013 έγγραφό μας (επισυνάπτεται), χωρίς μέχρι σήμερα να τύχουμε σχετικής ενημέρωσης».


Στην επιστολή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αναφέρεται ότι: «στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως ένστολοι πολίτες με περικοπές στις αποδοχές μας της τάξης του 40 %, είναι επιβεβλημένη η από μέρους σας διόρθωση της προαναφερόμενης απόφασης προκειμένου να συμπεριληφθούν σ’ αυτή και οι Αστυνομικοί, διασφαλίζοντας έτσι την έκπτωση κατά τις μετακινήσεις τους ακτοπλοϊκώς στην τιμή των εισιτηρίων κατά 50 %»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ