2013-07-19 21:49:05
Φωτογραφία για Μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από τα Σφακιά στη Γαύδο
Με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη το πρωί ένας 34χρονος Ιταλός υπήκοος στο λιμάνι των Σφακίων την ώρα που ετοιμάζονταν να... επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τη Γαύδο για να πουλήσει την "πραμάτεια του".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι αρχές έχουν βρεθεί μπροστά σε μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών για την οποία από το πρωί έχουν ξεκινήσει έρευνες σε Χανιά και Ηράκλειο.

Άντρες του τμήματος Ασφαλείας του Λιμενικου Σώματος στα Χανιά είχαν πληροφορίες ότι ο 34χρονος είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα χασίς και σήμερα είχε ραντεβού με "πελάτες" στη Γαύδο.

Την ώρα της επιβίβασής του στο πλοίο στο λιμάνι των Σφακίων, τον σταμάτησαν για έλεγχο και όπως αποδείχτηκε οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν.

Ο 34χρονος ήταν "κινητό εμπόρευμα χασίς". Οι λιμενικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα Χανιά όπου αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξελιξη το έργο της προανάκρισης.

Ο Ιταλός μένει μόνιμα στο Ηράκλειο και σε χώρο που διαθέτει εκεί καλλιεργεί χασίς.

Για το λόγο αυτό διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες των αρχών και στο Ηράκλειο για να βρεθούν τυχόν συνεργάτες του 36χρονου αλλά και η συμμετοχή του σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Πληροφορίες του Flashnews.gr ότι ο Ιταλός είχε και ποσότητα κοκκαϊνης δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ