2013-07-19 23:07:08
Φωτογραφία για ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΙΑΡΑΚ!
Πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ισπανός διεθνής περιφερειακός, Μπλάι Μάλιαρακ!

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής των δύο... παλιοσειρών Νίκου Δεληγιάννη και Τάσου Σχίζα, οι νταμπλούχοι κινούνται δραστικά για την παραμονή και του Μπλάι Μάλιαρακ!

Στην διοίκηση του Ερασιτέχνη βλέπουν στο πρόσωπο του 25χρονου διεθνούς περιφερειακού, τον ηγέτη που θα είναι ο ....μπροστάρης και τη νέα σεζόν στο δρόμο προς την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ, αλλά και για μία εξαιρετική παρουσία στο Champions League!

Στο Θρύλο έχουν θέσει ως στόχο τη δημιουργία ενός πανίσχυρου συνόλου, που θα πληροί τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη, και σίγουρα παίκτες του διαμετρήματος του Μάλιαρακ είναι υπερπολύτιμοι για το Θρύλο.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", ενδέχεται να υπάρξει συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, χάρη στην βοήθεια του οποίου αποκτήθηκε ο διεθνής αριστερόχειρας το περασμένο καλοκαίρι!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ