2013-07-19 23:27:03
Φωτογραφία για Π. Λαφαζάνης: Οι πολιτικές της κυβέρνησης δημιουργούν βία
Επίθεση στην κυβέρνηση και στη Ν.Δ. εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποστηρίζοντας ότι οι πολιτικές τους είναι αυτές που δημιουργούν... βία και αμφισβήτησε ότι οι εργαζόμενοι στο Αττικό Νοσοκομείο επιτέθηκαν στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Αν ψάχνετε τη βία ψάξτε στο δικό σας κόμμα και στην κυβέρνηση σας. Από μικρό παιδί θυμάμαι να ταυτίζετε τη βία με την Αριστερά και από μικρό παιδί θυμάμαι τη βία να είναι στους δικούς σας κύκλους», ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

Είπε ακόμη ότι υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Αττικό για να μιλήσει με τους εργαζόμενους, συνοδευόμενος από 10 διμοιρίες των ΜΑΤ και υποστήριξε -βασιζόμενος σε ανακοόινωση των εργαζομένων- πως οι συγκεντρωμένοι δεν του επιτέθηκαν.

«Όλο και περισσότερο ταυτίζετε την καταγγελία και τη διαμαρτυρία με τη βία σας, γιατί έτσι νομίζετε ότι θα αντιμετωπίσετε τη γενική κατακραυγή του κόσμου», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.


Εξάλλου, αμφισβήτησε ότι ακούστηκαν συνθήματα όπως «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» κατά του κ. Γεωργιάδη, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν απέναντι στον υπουργό Υγείας και στις πολιτικές υγείας που ακολουθηθεί η κυβέρνηση.

«Ο κόσμος αγκομαχά και εσάς κόλλησε η βελόνα στο “ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μελιγαλάς”. Εμείς βλέπουμε την Ελλάδα του 21ου αιώνα που δεν θα έχει λιτότητα. Εσείς γυρνάτε την Ελλάδα στη δεκαετία του 1950, στέλνοντας τον κόσμο στην ανεργία και κατακρεουργώντας τα δικαιώματα του. Αυτά είναι βία, και εσείς μιλάτε για τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να στηρίξει πολιτική ανόρθωσης της χώρας», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ