2013-07-20 14:00:11
Φωτογραφία για Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε: Βράβευση στα Business IT Excellence Awards
Μια ξεχωριστή διάκριση έλαβε η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, καθώς βραβεύτηκε στο διαγωνισμό Business IT Excellence Awards 2013, στην κατηγορία Private Cloud Computing. Η εκδήλωση για την βράβευση των οργανισμών και επιχειρήσεων που συμμετείχαν στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη, 10 Ιουλίου 2013, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, κέρδισε τη διάκριση αυτή για την υλοποίηση και λειτουργία του RIX, ενός πληροφοριακού συστήματος, που καλύπτει τόσο Ευρωπαϊκά όσο και διεθνή πρότυπα λειτουργίας και λειτουργικότητας, ενώ αποτελεί και μια από τις πιο προηγμένες και πρωτοποριακές εφαρμογές στον χώρο του αυτοκινήτου. To βραβείο παρέλαβε ο κος Νικόλαος Θεοχαράκης, μέλος του Δ.Σ της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, από την Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κα Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το περιοδικό Netweek. Στόχος των βραβείων ήταν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο επιτυχημένες καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των τεχνολογιών πληροφορικής & επικοινωνιών. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 70 μεγάλοι οργανισμοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, πολλοί εκ των οποίων ήταν πολυεθνικές εταιρείες από τον τραπεζικό τομέα, τις τηλεπικοινωνίες, τη βιομηχανία, το εμπόριο και το δημόσιο.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΦΕΤΕΛ : ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΦΕΤΕΛ : ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ