2013-07-21 07:45:35
Φωτογραφία για Προξενομαζώματα…
Εορταστικές ή…ειδυλλιακές στιγμές των λακέδων της Άγκυρας στην ελληνική Θράκη Ε, ας χαλαρώσουμε και λίγο σήμερα λοιπόν, μια που διάγουμε και μέρες της θερινής ραστώνης. Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας δείξουμε κάποιες εικόνες από στιγμές διασκέδασης ή χαλάρωσης των ανθρώπων του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής. Ξεκινάμε με σκηνές από τελετές λήξης στα παράνομα νηπιαγωγεία (βλ. και το σχετικό μας αφιέρωμα στο «Προξενείο-Στοπ» λίγες μέρες πριν) και συνεχίζουμε με άλλα: από πικνίκ ψευτομουφτήδων έως φαγοπότια με τον πρόξενο. Απ’ όλα έχει ο μπαξές…

 1. Από τη γιορτή του παράνομου παιδικού σταθμού στο χωριό Καλλυντήρι του Δήμου Αρριανών Ροδόπης. Ανάμεσα στα παιδάκια, ο βουλευτής Ροδόπης (ΠΑΣΟΚ) Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρόεδρος της παράνομης «Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμή Τοραμάν και άλλοι…

2. Παιδάκια σε γιορτή ανάδειξης των…εθνικών αξιών (μαντέψτε ποιας χώρας) στο χωριό Κένταυρος Ξάνθης (2/7/2013).


3. Στην ίδια εκδήλωση (Κένταυρος Ξάνθης), ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ (με το πράσινο μπλουζάκι), ανάμεσα στον πρόεδρο του “Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας” Αχμέτ Εμίν και τον δήμαρχο Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ.

4. Εδώ ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη στην τελετή λήξης του παράνομου παιδικού σταθμού του Προξ… εεεε συγγνώμη του “Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας” εννοούσαμε στο χωριό Εύλαλο.

5. 21/6/2013: στιγμή χαλάρωσης του τουρκόψυχου βουλευτή Ξάνθης (ΣΥΡΙΖΑ) Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, παρέα με τον ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε και τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Τοπείρου Σουνάι Χουσεΐνογλου.

6. Εδώ ο ψευδομουφτής Ξάνθης Μέτε στο προξενείο (2/7/2013) με πρόξενο και υποπρόξενο. Καιρό είχε πάντως να πάει, ε; Δύο ολόκληρες μέρες!

7. Για όσους αναρωτιούνται, τα καναρίνια ήταν δώρο του Μέτε για τον πρόξενο Σενέρ.

8. Μεσημεριανό γεύμα στην Ξάνθη (5/7/2013). Ο πρόξενος Σενέρ εν μέσω δύο πρωτοκλασάτων “υπαλλήλων” του, του Αχμέτ Μέτε και του προέδρου της παράνομης ΤΕΞ Αχμέτ Κούρτ.

9. Από την τελετή λήξης του παράνομου νηπιαγωγείου της ΠΕΚΕΜ στο χωριό Χρύσα της Ξάνθης. Από αριστερά : Αχμέτ Καρά (πρώην πρόεδρος της Τ.Ε.Ξ.),Αχμέτ Φαίκογλου - πρώην βουλευτής, Αχμέτ Μέτε, Αχμέτ Εμίν – πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

10. Από την ίδια εκδήλωση. Ο Μάντατζη και ο αντιπρόεδρος του DEB Οζάν Αχμέτογλου δίπλα-δίπλα.

11. 6/7/2013: εδώ κι αν μιλάμε για…προξενομάζωμα! Ο λόγος για συγκέντρωση των ιμάμηδων του Μέτε. Θυμίζω ότι μιλάμε για μισθό 900 ευρώ τον μήνα και μαύρα!  Βάλτε και κάνα 400άρι έξτρα για όσους κάνουν τα απογεύματα μαθήματα Κορανίου (=Κοράν Κουρσού) στα παιδάκια… Μια χαρά, ε;

12. Να και το πικνίκ που λέγαμε. Είναι του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε με τους παραπάνω (φοροφυγάδες) ιμάμηδές του. Και γιατί δηλαδή να μην το ευχαριστιούνται τα παιδιά; Ποιος δηλαδή θα τους κυνηγήσει; Το…ΣΔΟΕ;

13. Παρών στο ίδιο πικνίκ και ο ¨υποδιοικητής¨ Τούρκος υποπρόξενος Αλπέρ Ατάκ (με το μωρό στην αγκαλιά του).

14. Και για το φινάλε, να και μια ανάρτηση στο facebook του τουρκοφασίστα πρώην βουλευτή Μάντατζη, στην οποία υπερασπίζεται τον δήμαρχο ΤοπέιρουΣτέλλιο Χατζηευαγγέλου για τουρκοεκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε. Ο τίτλος περί του…τουρκοδήμαρχου της Θράκη είναι φυσικά από το «Προξενείο-Στοπ» (βλ. το δημοσίευμά μας Ένας ανεκδιήγητος τουρκοδήμαρχος της Θράκης…). Μεγάλη μας τιμή!
InfoGnomon
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ