2012-04-06 21:11:10
Φωτογραφία για Ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην Β' Αθηνών με τη Ν.Δ
Την έκπληξη στην Β’ Αθηνών κάνει η Νέα Δημοκρατίας κατεβάζοντας ως υποψήφιο τον επιτυχημένο και ιδιαίτερα αγαπητό ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη.Η υποψηφιότητα οριστικοποιήθηκε με την επίσκεψη του Ρένου Χαραλαμπίδη στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ στη Λεωφόρου Συγγρού ενώ είχε προηγηθεί μια καταλυτική συνάντηση με τον φίλο και συντοπίτη του από τον Έβρο, Άκη Γεροντόπουλο όπως μαρτυρά και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Γνωστός για τις ριζοσπαστικές απόψεις του στα κοινωνικά οικονομικά και πολιτικά ζητήματα, ο γνωστός ηθοποιός θεωρούσε πάντα ότι ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζει πολιτικά την λογική της ανατροπής των κατεστημένων και θεωρεί ότι είναι ο μόνος που μπορεί να ηγηθεί μιας εθνικής προσπάθειας για να αλλάξουν όσα χρειάζεται και να βρεθεί η Ελλάδα ξανά στην θέση που τις αξίζει.

Η εκτίμηση στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ άλλα και η στενή φιλία του με τον συνεργάτη του κ. Σαμαρά, Άκη Γεροντόπουλο, έφεραν στον Ρένο Χαραλαμπίδη στις γαλάζιες λίστες και πολλοί εκτιμούν ότι από την αρένα της Β΄Αθηνών θα βρεθεί σε λίγες μέρες και στο ελληνικό κοινοβούλιο αφού η υποψηφιότητα του αναμένεται να στηριχθεί όχι μόνο από τους ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων αλλα και από πολλούς απλούς πολίτες που έχουν παρακολουθήσει το έργο του κ. Χαραλαμπίδη στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ