2013-07-21 15:46:09
Φωτογραφία για ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΦΕΤΕΛ ΘΕΛΕΙ Ο ΡΑΪΚΟΝΕΝ
Ένα καλό αποτέλεσμα στο γκραν πρι της Ουγγαρίας θέλει ο Κίμι Ραϊκόνεν για να συνεχίσει να βρίσκεται στο κυνήγι του τίτλου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Να… φύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές, έχοντας πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο γκραν πρι της Ουγγαρίας θέλει ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο Φινλανδός πιλότος της Lotus βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας 41 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ και μοναδικός του στόχος είναι ένα καλό πλασάρισμα στην ιδιαίτερη πίστα Ουγγαρόρινγκ για να πλησιάσει όσο μπορεί περισσότερο τον Γερμανό πιλότο.

«Προφανώς είμαστε εδώ για να παίρνουμε νίκες. Στη Γερμανία δεν τα καταφέραμε και αυτό γιατί δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι, αλλά για την ομάδα πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα μετά από δύσκολους αγώνες. Χάσαμε βαθμούς από τον πρωτοπόρο, Σεμπ, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ελπίζουμε στην Ουγγαρία να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Θα ήταν πολύ ωραίο αν πηγαίναμε στην καλοκαιρινή διακοπή για να ανασυνταχθούμε, έχοντας πάρει ένα καλό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Ραϊκόνεν για να αναφερθεί στη συνέχεια στην πίστα της Ουγγαρίας:

«Δεν είναι η πιο δύσκολη, αλλά είναι ιδιαίτερο με τις υψηλές θερμοκρασίες. Προφανώς χρειαζόμαστε ένα καλό πλασάρισμα στις κατατακτήριες δοκιμές και επίσης να αποφύγουμε να το ακάθαρτο σημείο της πίστας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ