2013-07-21 15:31:03
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Μετά τη συνάντηση με την Ηλέκτρα Ψούνη, την Τρίτη και τις πιθανότητες της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού να πετύχει συμφωνία με τη διεθνή αμυντικό, ο Χάρης Παυλίδης ψάχνει μία φουνταριστή η οποία θα στελεχώσει την ομάδα την καινούρια περίοδο.

Για να είναι στην… πηγή, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει εδώ και μία εβδομάδα να πάει στη Βαρκελώνη, στην οποία θα συνδυάσει το τερπνό με το ωφέλιμο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", δηλαδή την παρακολούθηση παιχνιδιών, την εκ του σύνεγγυς ενημέρωση για τις αλλαγές στο πόλο, όπως πέρασαν στο γκαλά της 18ης Ιουλίου, αλλά και τις επαφές με πολίστριες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Ο νούμερο ένας στόχος των ερυθρόλευκων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η Μαγυάρα φουνταριστή, Μπάρμπαρα Μπούικα, και θεωρείται δεδομένο ότι ο Παυλίδης θα μιλήσει μαζί της, προκειμένου να φθάσει στη συμφωνία που οι δύο πλευρές δεν έκαναν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει πέντε μέρες, αφού στη Βαρκελώνη θα βρίσκεται από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, ως εκ τούτου αναμένεται να κάνει κι άλλες επαφές. Η περίπτωση της Αλκηστης Μπενέκου, πάντως, δεν προχώρησε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ