2013-07-21 18:04:05
Φωτογραφία για Οι παρανοϊκές δίαιτες των σταρ: Aπό το γεύμα του νερού στη διατροφή μόνο με... αέρα
Είναι διάσημες, όμορφες και έχουν ομολογουμένως κορμάρες, ωστόσο, για να χτιστεί αυτό το σώμα απαιτούνται θυσίες. Από την άλλη πλευρά, οι κυρίες που ακολουθούν έφτασαν σε ορισμένες περιπτώσεις το ζήτημα της δίαιτας στα άκρα.

Αντριάνα Λίμα : Για χρόνια ήταν το πρόσωπο – άγγελος της Victoria's Secret και συνεχίζει να έχει εντυπωσιακές αναλογίες. Ωστόσο, κάποτε παραδέχθηκε πως πριν από ένα λαμπερό σόου φροντίζει να μένει για εννέα ημέρες χωρίς τροφή παρά μόνο με χυμούς, ενώ την ημέρα της επίδειξης πίνει μόνο νερό.

Μπιγιονσέ: Μια σταρ που ποτέ δεν έκρυψε τα κιλάκια και τις εντυπωσιακές καμπύλες της, ωστόσο, όταν της ζήτησαν να αδυνατίσει για τα γυρίσματα της ταινίας Dreamgirls απευθύνθηκε σε ειδικό διαιτολόγο ο οποίος την έβαλε να τρώει για δύο εβδομάδες μόνο νερό και σιρόπι πιπεριού, καγιέν και σφενδάμου.

Νικόλ Κίντμαν: Είναι μια γυναίκα που έχει αποδείξει ότι παίρνει στα σοβαρά τους ρόλους της οπότε όταν έπρεπε να διατηρήσει τη σιλουέτα της για την ταινία Cold Mountain έτρωγε μόνο ένα αυγό το πρωί και δύο το βράδυ. Ομολόγησε, μάλιστα, πως όταν την έπιανε λιγούρα έτρωγε και ένα ακόμα.

Μαντόνα: Είναι η ιέρεια της ποπ και έχει γεννηθεί για να προκαλεί οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το «αφιέρωμα». Η Μαντόνα, λοιπόν, ομολογεί πως για να διατηρεί της σιλουέτα της τρέφεται μόνο με... αέρα. Για την ακρίβεια μασάει την τροφή της αλλά δεν την καταπίνει.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ