2013-07-22 01:15:02
Φωτογραφία για Σοκ στο Οχάιο: Τρεις γυναίκες νεκρές σε σακούλες σκουπιδιών
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί του Οχάιο όταν αντίκρισαν τα πτώματα τριών γυναικών οι σωροί των οποίων... εντοπίστηκαν τυλιγμένες στη στάση του εμβρύου και σε απόσταση λίγων μέτρων η μία από την άλλη.

Τα μακάβρια ευρήματα εντοπίστικαν στο Ανατολικό Κλίβελαντ ενώ σήμερα οι έρευνες έχουν επεκταθεί σε αναζήτηση περισσότερων πιθανών θυμάτων.

Σύμφωνα με το Associated Press έχουν συλλάβει και ανακρίνουν έναν 35χρονο, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ δεν του έχουν απαγγελθεί προς το παρόν κατηγορίες.

«Το άτομο κρατείται, κάποια πράγματα που είχε στους ερευνητές μας έκαναν να επιστρέψουμε στο σημείο που βρέθηκαν τα τρία πτώματα», δήλωσε ο δήμαρχος του Ανατολικού Κλίβελαντ ενώ πρόσθεσε με έμφαση: «Ελπίζουμε, προσευχόμαστε, να μην βρούμε κάτι άλλο».

Τα πρώτα στοιχεία δενδείξεις, οι γυναίκες δολοφονήθηκαν τις τελευταίες έξι με δέκα ημέρες. Όπως αναφέρει το CNN, πρόκειται για νεαρές μαύρες γυναίκες. Η μία βρέθηκε σε ένα γκαράζ, ενώ οι άλλες δύο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι εκεί κοντά.


Ο ύποπτος ίσως να έχει επηρεαστεί από τον καταδικασμένο serial killer Άντονι Σόουελ, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Ο Σόουελ καταδικάστηκε το 2011 για το θάνατο 11 γυναικών, τα πτώματα των οποίων έκρυβε γύρω από το σπίτι του στο Κλίβελαντ από τον Ιούνιο του 2007 ως τον Ιούλιο του 2009. Η αστυνομία είχε εντοπίσει τα γυμνά πτώματα, όταν μια γυναίκα είχε καταφέρει να διαφύγει και να καταγγείλει το βιασμό της αλλά και όσα συνέβαιναν εκεί.

Οι ηλικίες των θυμάτων του Σόουελ κυμαίνονονταν από 24 ως 52 ετών. Όλα βρίσκονταν στο στάδιο της απεξάρτησης ή ήταν εθισμένες στα νακρωτικά και τα περισσότερα είχαν πεθάνει από στραγγαλισμό. Κάποιες είχαν αποκεφαλιστεί ενώ κάποιες άλλες είχαν αποσυντεθεί σε τέτοιο βαθμό που οι ιατροδικαστές δεν μπορούσαν να είναι βέβαιοι για την ακριβή αιτία του θανάτου τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ