2013-07-25 14:30:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Ήταν όλοι εκεί... - Ο Δήμαρχος, οι άνθρωποι του καρναβαλιού και οι φίλοι της αποχαιρέτησαν σήμερα την Βιβή Μειντανά
Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα στον ιερό ναό των Αγγέλων στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών για να πει το τελευταίο αντίο στη Βιβή Μειντανά, που έφυγε χθες από τη ζωή μετά από μάχη με την επάρατη νόσο.

Ήταν σχεδόν όλοι εκεί, φίλοι, συνάδελφοι της στο καρναβάλι και σε σωματεία όπου η Βιβή Μειντανά συμμετείχε, προσφέροντας τις ιδέες και την αστείρευτη ενέργεια και χιούμορ της.

Η εξώδιος ακολουθία για την εκλιπούσα εψάλη σήμερα στις 11 το πρωί. Ανάμεσα στον κόσμο που παρέστη στην κηδεία της 64χρονης Ακριβής Μειντανά ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο τέως Δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας, ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Οργανισμού του Δήμου "Πατρινό Καρναβάλι", Χαράλαμπος Καρκούλιας, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Βαφέας, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Σκαρμέας, κ.α.

Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Γιάννης Γεωργακάκης από το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας "Ρεφενέ" στο οποίο η Βιβή Μειντανά ήταν δραστήριο μέλος ενώ στις τελευταίες αρχαιρεσίες είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος στο Διοικητικό συμβούλιο.

Η εκλιπούσα που ήταν καθηγήτρια αγγλικών στο επάγγελμα, άφησε την σφραγίδα της στα καρναβαλικά πράγματα της πόλης της Πάτρας τα τελευταία τουλάχιστον 15 και πλέον χρόνια.

Την τελευταία περίοδο είχε αναλάβει μέλος της Γνωνοδοτικής επιτροπής του θεσμού ενώ πέρυσι είχε συμπράξει στην διοργάνωση και υλοποίηση του παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ