2013-07-28 01:24:12
Φωτογραφία για Μενούνος Κωνσταντίνος ο Χορογράφος που έχει εντύπωσιασει τα Media
Τον είδαμε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου. Στη συνέχεια τον θαυμάσαμε ξανά στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη και στην εκπομπή της κας Άντζυ Λουπέσκου όπως επίσης και μια απο τις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις ήτανε στην εκπομπή με την Χριστιάνα Κοχλατζή και Μένια Κούκου που αναμφισβήτητα θεωρήθηκε από τις πιό δυνάμικες τηλεοπτικές παρουσίες εκείνων των ημερών. Και είναι άξιο παρατήρησης το γεγονός ότι εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που διαθέτει στο χορό, διαθέτει εξίσου και το χάρισμα του ορθού και συγκροτημένου λόγου και της σωστής τηλεοπτικής παρουσίας.

Αυτός δεν ειναι άλλος, από τον γνωστό πλέον σε όλους σας Μενούνο Κωνσταντίνο, Χορογράφο/χορευτή και παρόλο που ξεκίνησε την καριερα του στο χορό λίγο αργά (αμέσως μετά την ολοκληρωση των πανεπιστημιακών σπουδών του), εκεί λίγο μετά τα 20 χρονια του, διακρίνεται άνετα το ταλέντο και η επαγγελματικότητα του στο χώρο αυτο.


Η εκφραστικότητα του πανω στη σκηνη, είναι κάτι που το βλέπεις, σε μαγεύει και σε παρασύρει στο δικό του χορευτικό κόσμο και δικαίως του έχει δοθεί ο χαρακτηρισμός, από ραδιοφωνικό σταθμό του διαδικτύου, ως ο χορευτής της αγάπης.

Παρουσία ευγενική, φυσιογνωμία καθαρά καλλιτεχνική και σίγουρα μένουν στη μνήμη σε όσους τον

έχουν παρακολουθήσει στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, το αισιόδοξο βλέμμα, η θετική σκέψη και το πλατύ χαμόγελο. Ο Κωνσταντίνος Μενούνος έχει ακόμη να δώσει πολλά στην τέχνη του χορού. Οι διακρίσεις που εχει πάρει κ σε διεθνείς και σε εγχώριους διαγωνισμούς χορού είναι αρκετές. Πιστεύω του είναι ότι ο χορός, είναι πολιτισμός, είναι η θετική και αισιόδοξη ματιά στον κόσμο.

Official Page: facebook.com

dagkonei.blogspot.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ