2013-07-28 15:21:49
Φωτογραφία για ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΜΠΕΛ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΨΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣ, ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "nacion.com" παραχώρησε ο μάνατζερ του Τζοέλ Κάμπελ, Χοακίμ Μπατικά.

Ο ατζέντης του Κοσταρικανού ανέφερε πως όλες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη μεταγραφή, ενώ εξήγησε τους λόγους που ο Κάμπελ του επέλεξε τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τον ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Μάλιστα τόνισε για τον πελάτη του ότι του παρουσιάζεται η ευκαιρία να παίξει στο Champions League, έχοντας παράλληλα δίπλα του παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του μάνατζερ του Κάμπελ

-Ο Τζοέλ υπέγραψε το συμβόλαιό του. Πώς νιώθει για αυτή την ευκαιρία;

«Είναι πολύ χαρούμενος που συμφώνησε με την πιο σημαντική ομάδα στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες που θα έχει εκεί. Είναι ενθουσιασμένος από τον τρόπο που έγινε, γιατί όλοι είναι χαρούμενοι με τη μεταγραφή του. Από τον Τύπο δόθηκε μεγάλη σημασία, αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι πως έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του».


-Η παρουσία του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, έπαιξε κάποιο ρόλο για να πάει εκεί ο Κάμπελ;

«Ναι, ήταν προπονητής της Σεβίλης όταν ο Τζοέλ έπαιζε στην Μπέτις, την οποία ήξερα. Του αρέσει το στιλ και το προφίλ του Τζοέλ. Είναι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή και πιστεύει ότι είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, ενώ θεωρεί επίσης πως θα αποτελέσει σημαντική προσωπικότητα στην ομάδα. Είναι σημαντικό που ο προπονητής θέλει έναν παίκτη πριν ακόμα αυτός πάει εκεί. Ο Τζοέλ ήθελε να του μιλήσει πριν υπογράψει, μίλησαν και συμφώνησε με την ομάδα».

-Γιατί στον Ολυμπιακό;

«Συμφώνησε η Άρσεναλ, κάτι που δεν έγινε με την Μπέτις. Δεν θέλω να μπω σε οικονομικές λεπτομέρειες, αλλά γνωρίζω πως η προσφορά του Ολυμπιακού τράβηξε αμέσως την προσοχή της Άρσεναλ. Επιπροσθέτως, ο Ολυμπιακός είναι η ευκαιρία του να παίξει στο Champions League, μια διοργάνωση στην οποία δεν μετέχουν άλλες ομάδες. Από την άλλη, ο Τζοέλ θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο του τίτλο, καθώς η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα. Επίσης, θα παίξει μαζί με πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Χαβιέρ Σαβιόλα, για να μην αναφέρω όλους τους άλλους».

-Τι κερδίζει ο Τζοέλ από τη συμμετοχή του σε μια λίγκα με λιγότερο πρεστίζ από ό,τι η ισπανική;

«Εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε πως είναι ένας παίκτης μόλις 21 χρόνων και θα αγωνιστεί στην τρίτη ευρωπαϊκή λίγκα στην καριέρα του. Πρώτα ήταν η γαλλική, μετά η ισπανική και τώρα η ελληνική. Το πιο σημαντικό είναι να πάρει τα καλύτερα από όλες αυτές».

-Υπάρχει προοπτική αγοράς ή μόνο δανεισμού;

«Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, μόνο δανεισμός ενός έτους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπείρα Ρομά «ρήμαζε» σπίτια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπείρα Ρομά «ρήμαζε» σπίτια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ