2013-07-29 21:20:14
Φωτογραφία για ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΤΟΡΕΣ;
Τα κομμάτια του ερυθρόλευκου παζλ δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμα, ωστόσο πριν τον αμυντικό μέσο είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", ο Μιγκέλ Τόρες να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Σε αναζήτηση αμυντικού μέσου βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ωστόσο πριν τον κόφτη είναι πιθανό να υπάρξει μια μεταγραφή σε άλλη θέση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η περίπτωση του Ισπανού παίκτη απασχολεί τους ερυθρόλευκους, σύμφωα με διάφορα δημοσιεύματα εντός και εκτός συνόρων, και οι Ισπανοί επιμένουν πως είναι θέμα ημερών να τελειώσει το θέμα και ο παίκτης να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ο Τόρες φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους και όπως έλεγαν οι συμπατριώτες του...«Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα».

Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν επιβεβαιώνουν το προχωρημένο των επαφών, σε αντίθεση με τους Ισπανούς που τονίζουν πως ο Ολυμπιακός θα δαπανήσει κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για τη μεταγραφή.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χετάφε, Τόνι Μουνιόθ, γνωρίζει το ενδιαφέρον, ωστόσο δεν μίλησε στην ιστοσελίδα για επίσημη πρόταση... «Ακόμα δεν έχουμε επίσημη πρόταση στα χέρια μας, πρέπει όμως να περιμένουμε» σχολίασε.

Η ισπανική ομάδα έχει βγάλει προς τα έξω πως όλοι οι παίκτες της είναι υπό παραχώρηση, αν και με τον Μιγκέλ Τόρες τα πράγματα δείχνουν πως είναι πιο προχωρημένα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο «καλάθι» της Yahoo το e-commerce
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο «καλάθι» της Yahoo το e-commerce
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ