2013-07-29 21:16:07
Φωτογραφία για Ο ΣΟΨΥ Πάτρας 7 μέρες στην Ιθάκη
Ο ΣΟΨΥ Πάτρας 7 μέρες στην Ιθάκη από 21 – 28 Ιουλίου

«ΣΥΝαντηθήκαμε,

ΣΥΝταξιδέψαμε,

ΣΥΝομιλήσαμε,

ΣΥΝυπάρξαμε

Ανακαλύψαμε την Ιθάκη μας…»

Ένα δύσκολο εγχείρημα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη στις ευχές σας και την στήριξή σας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εταιρία IONIAN FERRIES και το ταξιδιωτικό γραφείο του κυρίου Γ. Τελώνη, ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία απέναντι στο έργο του Συλλόγου μας και μας προσέφερε δωρεάν την μετάβαση και την επιστροφή μας στην μαγευτική Ιθάκη.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε και τον κύριο Γιάννη Φρέρη για την σημαντική οικονομική στήριξη στο ταξίδι μας, όπως επίσης το Άσυλο Ανιάτων για την παραχώρηση του βαν, τις τοπικές επιχειρήσεις και όλους τους απλούς ευαισθητοποιημένους ανθρώπους που μας στήριξαν με κάθε τρόπο.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Ιθάκης, στο Κέντρο Υγείας της Ιθάκης και ιδιαίτερα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που μας φιλοξένησε στον υπέροχο χώρο του και έκανε την διαμονή μας άνετη και ευχάριστη.

Χωρίς όλους αυτούς το όνειρο δεν θα είχε γίνει πραγματικότητα για 40 ψυχικά ασθενείς, μέλη του ΣΟΨΥ Πάτρας, που μακριά από την δύσκολη καθημερινότητα χάρηκαν επτά μέρες χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς, διασκέδασης, ενδυνάμωσης και γνώρισαν το νησί του Οδυσσέα με τους πολλούς συμβολισμούς .

Ο ΣΟΨΥ Πάτρας θα παραμείνει κλειστός τον Αύγουστο, σας δίνουμε ραντεβού Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Το κινητό του Συλλόγου μας θα παραμείνει ανοιχτό για επείγουσες καταστάσεις ( 6977452647)

Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εγώ, ο Στουρνάρας...!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εγώ, ο Στουρνάρας...!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ