2013-07-29 22:11:33
Φωτογραφία για Ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια έχει ο μικρός Κωνσταντίνος από τον Μύτικα Πρέβεζας
Την δική του μάχη με την λευχαιμία δίνει μαζί με τους γονείς του ο μόλις τριών ετών Κωνσταντίνος από τον Μύτικα της Πρέβεζας.

Μετά την διάγνωση της ασθένειας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα ο μικρός νοσηλεύεται στο ΕΛΠΙΔΑ στην Αθήνα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια του, μας ενημέρωσαν ότι θα χρειαστεί άμεσα αίμα και αιμοπετάλια.

Για όσους από την Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές μπορούν να προσφέρουν θα πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος που έχει ανοίξει ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μύτικα.

Για όσους βρίσκονται εκτός Πρέβεζας θα πρέπει να αναφέρουν ότι το αίμα είναι για τον Χασιακή Κωνσταντίνο στο Αγλαΐα Κυριακού (Το ΕΛΠΙΔΑ που νοσηλεύεται συνεργάζεται με το Αγλαΐα Κυριακού).

Για αιμοπετάλια, σύμφωνα με τα όσα μας είπε η μητέρα του Θάλεια, θα πρέπει κάποιος να πάει στο Αγλαΐα Κυριακού και να προσφέρει για τον Κωνσταντίνο.


Η Πρέβεζα ανοίγει την αγκαλιά της για τον μικρό Κωνσταντίνο

Ήδη στην Πρέβεζα έχουν ξεκινήσει και ενεργοποιούνται σύλλογοι και φορείς καθώς και απλός κόσμος για την ενίσχυση της οικογένειας του Κωνσταντίνου.

Την Τετάρτη θα γίνει εκδήλωση στο κολυμβητήριο τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οικογένεια του Κωνσταντίνου, ενώ επιχείρηση στην Πρέβεζα ξεκινά από Τετάρτη λαχειοφόρο με κλήρωση ένα μοτοποδήλατο τα έσοδα της οποίας θα πάνε και αυτά για την ενίσχυση της οικογένειας.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ