2013-07-29 23:36:11
Φωτογραφία για «ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ ΓΙΑ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ, ΑΛΛΑ...»
Την επιθυμία του Μίλος Τεόντοσιτς να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο μάνατζέρ του, σε δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο.

Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ έχει κάνει μία σοβαρή και ελκυστική πρόταση στον Μίλος Τεόντοσιτς, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Λώτσος, ωστόσο ο μάνατζέρ του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ, δήλωσε για πολλοστή φορά πως ο πελάτης του θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Μόσχας.

Αρχικά, στην ιστοσελίδα «sporx.com» ο μάνατζερ του Τεόντοσιτς ερωτήθηκε για τη φημολογούμενη συμφωνία διετούς διάρκειας με τη Φενέρ: «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Όμως, πράγματι, η τουρκική ομάδα μας προσέγγισε, κάνοντας μία σοβαρή και ελκυστική πρόταση. Ωστόσο, ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θέλει να φύγει από την ΤΣΣΚΑ» και συμπλήρωσε:

«Το έχω πει πολλές φορές, πως ο Μίλος θέλει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ. Ήδη έχει απορρίψει την πρόταση από τους Γκρίζλις. Γιατί να θέλει να πάει στην Τουρκία; Το σίγουρο είναι πως θέλει να μείνει στη Μόσχα. Δεν πιστεύω πως ο Τεόντοσιτς θα πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι στη Φενερμπαχτσέ. Από την άλλη, πιστεύω πως στην περίπτωση που θέλει να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ, θα το κάνει για μία ομάδα που θα τον εξελίξει ακόμη περισσότερο».


Πάντως, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «eurohoops.net», ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και γι’ αυτό είχε αναπτυχθεί όλο αυτό το διάστημα η φημολογία περί συμφωνίας του με τη Φενέρ, κάτι που δεν έχει διαψευστεί μέχρι στιγμής, ούτε από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά ούτε και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ