2013-07-30 05:25:52
Φωτογραφία για Από ώρα σε ώρα του Ντιαρά
Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απάντηση του Ντιαρά στον Παναθηναϊκό. Θετικό κλίμα με Πράνιτς. Δεν προχωρά του Κουίνσι στην Κρίσταλ Πάλας

Επιμέλεια: Πέτρος Παπαμακάριος

Δυο από τις μεταγραφικές υποθέσεις που καίνε τον Παναθηναϊκό και σίγουρα κάθε μια έχει τις δικές της δυσκολίες αλλά παράλληλα αν πραγματοποιηθούν μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το Τριφύλλι είναι αυτή του Ντάνιελ Πράνιτς και του Ντιάρα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κροάτη άσο οι πράσινοι τις τελευταίες μέρες έχοντας βρει σημείο επαφής με την πλευρά του παίκτη έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους και αισιοδοξούν ότι θα μπορούσε να είχε θετική κατάληψη η εν λόγω περίπτωση. Ακόμα όμως όλα είναι ανοιχτά. Τόσο για το παίκτης δεν έχει πάρει την ελευθέρας του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας όσο και γιατί δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Κροάτη σε όλα τα επίπεδα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους Πορτογάλους και εν συνεχεία τι θα προκύψει από τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Κροάτη άσο.


Εκκρεμεί η τελική κουβέντα με τον Ντιάρα

Αναφορικά με τον Ντιαρά οι πράσινοι περίμεναν την Δευτέρα την απάντηση του διεθνή μέσου από το Μάλι αλλά αυτή δεν ήρθε. Οι δυο πλευρές έχουν να κάνουν μια ακόμα τελική κουβέντα η οποία αναμένεται από από ώρα σε ώρα προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει και προς τα που οδεύει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Το θετικό, αν υπάρχει με τον Ντιαρά, είναι πως ο μέσος από το Μάλι ή θα πει το ναι ή το όχι στην πρόταση των πράσινων και η περίπτωση του δεν θα τραβήξει και άλλο.

Δεν προχωράει του Κουίνσι με την Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας δεν θα προχωρήσει τελικά την περίπτωση του Κουίνσι αλλά στο Τριφύλλι περιμένουν κάτι ακόμα από την Αγγλία για τον Γκανέζο μέσο
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ