2013-07-30 05:20:59
Φωτογραφία για Έρχεται ο στόπερ στον Παναθηναϊκό
Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αναμένεται η μεταγραφή του στόπερ στον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με κεντρικό αμυντικό. Οι πληροφορίες για Σίντελφελντ και ο Κρόλντρουπ.

Επιμέλεια: Πέτρος Παπαμακάριος

Θέμα ενός-δυο 24ώρων το πολύ είναι η απόκτηση ενός στόπερ από πλευράς Παναθηναϊκού με τους πράσινους να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή του οποίου το όνομα κρατείται σε επτασφράγιστο μυστικό.

Την ίδια ώρα που στο Τριφύλλι διέψευδαν τα ονόματα των στόπερο που είδαν το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα και συγκεκριμένα των Κουεγιάρ και Μπάρντσλει της Σάντερλαντ αλλά και του Χάτσινσον από το πράσινο στρατόπεδο επιβεβαίωναν πως είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα στο Τριφύλλι εξέφραζαν την αισιοδοξία τους πως ο στόπερ θα έχει κλείσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και ίσως παρουσιαστεί και άμεσα από τους πράσινους κλείνοντας έτσι μια θέση στην οποία ψάχνει εναγωνίως παίκτη ο Παναθηναϊκός και περιμένει πως και πως ο Γιάννης Αναστασίου. .


Οι Σίντελφελντ, Κρόλντρουπ

Δυο ονόματα που θα μπορούσαν να "παίξουν" υπό προϋποθέσεις και παρά το γεγονός ότι ο ένας έχει διαψευσθεί από τους πράσινους είναι ο Σίντελφελντ και ο Κρόλντρουπ.

Οι πράσινοι έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά την περίπτωση του Κροάτη στόπερ αλλά υπάρχουν πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη κυρίως που τονίζουν ότι ίσως υπάρχει θέμα με τον ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Μόσχας αρκεί να μείνει ελεύθερος.

Επίσης δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την περίπτωση του Δανού αμυντικού ο οποίος δεδομένα έχει προταθεί και είναι γεγονός ότι έχει απασχολήσει τους πράσινους.
SPORT24 notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ