2013-07-30 13:20:14
Φωτογραφία για ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΤΑΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ... ΚΑΜΠΕΛ!
Τρεις Κοσταρικανοί, ο Ρόναλντ Γκόμες, Μαουρίσιο Σολίς και ο Στίβεν Μπράις, οι οποίοι πέρασαν στο παρελθόν από το ελληνικό ποδόσφαιρο πιστεύουν πως ο Τζόελ Κάμπελ θα αποδειχθεί εξαιρετική λύση για τον Ολυμπιακό.

Όλοι τους πέρασαν από τον ΟΦΗ, γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και με δηλώσεις τους συμφώνησαν πως ο Κάμπελ θα εντυπωσιάσει με τα ερυθρόλευκα.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ δυνατό, αλλά ο Τζόελ είναι πολύ προικισμένος με τεχνικές αρετές. Επιπλέον κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο για τη ζωή στην Αθήνα. Υπάρχει η θάλασσα, οι παραλίες και το φαγητό είναι πολύ ωραίο. Από τουριστικής άποψης είναι η ομορφότερη πόλη στον κόσμο», επισήμανε ο Γκόμες.

Από τη μεριά του ο Σολίς τόνισε: ««Ο Τζόελ έχει πολύ καλή τεχνική και θα μάθει πολλά παίζοντας στην Ελλάδα. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να έχει θέση αυτή τη στιγμή στην Άρσεναλ, η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό ήταν καλή κίνηση για την καριέρα του».

Τέλος ο Μπράις πρόσθεσε για τον Κάμπελ: «Η ταχύτητα και η ικανότητά του με την μπάλα θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και το θεαματικό του παιχνίδι θα αρέσει στον κόσμο. Σε όποιον αρέσει η κουλτούρα, θα λατρέψει την Αθήνα. Το φαγητό είναι πολύ γευστικό και υπάρχει πάντα καλοκαιρινός καιρός. Είναι σαν όνειρο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ